Αλλαγή Σελίδας
Home Νέα Αλλαγή Σελίδας

Shout Box

Latest Message: 8 months, 2 weeks ago
 • zouR1 : Καλησπέρα από τις ΗΠΑ
 • BLITZ : Καλησπέρα από τη Γερμανία
 • antonio : καλημερα ομοσταυλοι.χαθηκαμε η μου φαινεται?ξερει κανεις τπτ για υγραεριο?
 • RAVAGER : ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
 • RAVAGER : Χρόνια πολλά και χαρούμενα! Καλά Χριστούγεννα!
 • RAVAGER : Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους! Καλή Χρόνιά!
 • zouR1 : Καλησπέρα σε όλους τους συνάδελφους, χρόνια πολλά και καλά.
 • MAFIA-T : Χριστός Ανέστη στη familia! Αντε ανοίγει επιτέλους ο καιρός, να κανονιστεί καμία βολτούλα ή καφές, τι λέτε?
 • RAVAGER : Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
 • COSTASP : ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Only registered users are allowed to post

Αλλαγή Σελίδας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012 12:39

New Dawn

 

Αγαπητοί συνοδοιπόροι του Fiat Coupe club.

 

Οταν ανέλαβα την ευθύνη του club εκεί μέσα στο 2009, το έκανα γιατί το πονούσα. Το club ήταν σε μία κατάσταση τραγική με posts να χάνονται, το site να είναι κάτω για μήνες και γενικά τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ετσι φτιάξαμε το καινούργιο site, με τον Γιάννη και τον Ηρακλή να έχουν την ευθύνη του περιεχομένου σαν συντονιστές και εμένα την ευθύνη της οργάνωσης. Και είμαι περήφανος για αυτό που καταφέραμε. Από τότε, δεν έχουμε χάσει ούτε ένα post, οργανώσαμε καφέδες, πανελλήνιες, επισκέψεις σε πίστες, πήγαμε στο εξωτερικό και το κυριότερο δέσαμε σαν παρέα.

 

Μετά από 2,5 χρόνια στην ηγεσία του club σας ανακοινώνω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου το Fiat Coupe Club να αλλάξει σελίδα. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται με πολύ βαριά καρδιά αλλά είναι αναπόφευκτη αφού τα νέα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας δεν με αφήνουν να αφιερώσω για το club τον χρόνο που του αξίζει. Για αυτό λοιπόν, και για το καλό του club ανακοινώνω πως κάνω στην άκρη και αφήνω την θέση του προέδρου. Θα κρατήσω μόνο τα τεχνικά θέματα του administration του site.

 

Επίσης, ο moderator μας ο Ηρακλής Τολκατλόγλου μου ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να αφήσει την θέση του Moderator. Ο Ηρακλής είναι ένας από τους πιο παλιούς εδώ και έχει προσφέρει στο club μας πάρα πολλά. Προσωπικά τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα έκανε για εμάς και εύχομαι να είναι πάντα κοντά μας και φυσικά άσπαστος!

 

Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου έτσι ώστε το club μας να αναδείξει τον νέο του πρόεδρο και moderator μέσα από μία διαφανή και δημοκρατική διαδικασία. Επειδή το club ανήκει σε όλους μας, με την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναδείξουμε τους νέους μας εκπροσώπους.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Επί της διαδικασίας λοιπόν. Το club μας αλλάζει σελίδα. Στόχος είναι κατά την κοπή πίτας 2012 να εκλέξουμε νέο πρόεδρο και νέο moderator. Οποιος επιθυμεί θα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα αρκεί να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:

 • Να είναι ενεργό μέλος. Δηλαδή να έχει πάνω από 100 posts στο ενεργητικό του.
 • Να μην είναι μπαναρισμένος

Η εκλογή θα οργανωθεί στην κοπή πίτας και το εκλογικό σώμα θα αποτελείται μόνο από τους παρευρισκομένους στην κοπή. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και τα αποτελέσματα θα καταμετρηθούν και θα ανακοινωθούν επι τόπου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξη που μου προσφέρατε για να πάμε μπροστά το club μας και σας καλώ να επιλέξουμε υπεύθυνα τον νέο μας πρόεδρο έτσι ώστε να γίνει το club μας ακόμα καλύτερο.

 

Κώστας Ζουρίδης (zouR1)

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 23:24
 
Copyright © 2019 Fiat Coupe Club Greece. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..
 

Chat Users

 • No users online

Πρόσφατα ΘέματαΚαιρός